palkkahallinto
WaBuCo optimoi yrityksenne palkkaprosessin kirjanpidon kannalta järkevimmällä tavalla. Kuvattujen toimintamallien ansiosta palkkatiedot syntyvät nopeammin, palkkahallinnosta tulee luotettavaa, eikä prosessin toimivuus ole koskaan yhdestä henkilöstä kiinni.

Lähtökohtaisesti oikein kohdistettujen palkkajaksotusten kautta raportointi antaa liiketoimintajohdolle oikean kuvan tuottavuudesta ja tietojen korjaamiseen tarvittu aika minimoidaan.

Eroon aikaa vievistä palkanlaskentarutiineista

Lainsäädännön ja työehtosopimusten monimutkaistuminen ja jatkuva muuttuminen edellyttävät asiantuntevaa palkkausjärjestelmien hallintaa. Asiakkaanamme työntekijöidenne palkat lasketaan aina oikein. Hoidamme puolestanne myös tarvittavat viranomaisraportit sekä halutessanne myös maksatuksen. Lisäksi teemme asiakaskohtaisia raportteja henkilöstökuluista.

Tarvittava tieto aina saatavilla

Tietojärjestelmien nopea kehitys tuo yritysten käyttöön yhä enemmän informaatiota. Tästä huolimatta tarpeellista tietoa ei usein ole riittävästi tai se ei ole ajan tasalla. Asiakkaanamme käytössänne on tuoretta tietoa aina, kun sitä tarvitsette. Toteutamme kaikki tarvitsemanne laskelmat ja raportit nopeasti ja tehokkaasti lähtöjärjestelmästä riippumatta.
FacebookTwitter