WaBuCo
Internationell affärsspecialist

Gör internationell affärsverksamhet och
rapportering betydligt enklare.

Expert på elektronisk ekonomiadministration


Påskynda övergången till elektronisk ekonomiadministration och förenkla
projekthanteringen.

Effektivt stöd
av hanteringsrapportering

Övervaka och förutse företagets

nyckeltal mer effektivt.
Dra nytta av WaBuCo Oys expertis inom lokala och internationella affärsutmaningar för att stärka din position i Finland. Vi har erbjudit tjänster inom ekonomi- och löneadministration samt intern rapportering sedan 1988. 

Lättillgängliga tjänster inom lokal ekonomiadministration

Låt en lokal specialist sköta företagets ekonomiadministration i Finland, så kan du vara säker på att arbetet blir utfört i enlighet med lokala bestämmelser och seder.

Vi kan ta hand om allt från bokföring till löneadministration, betalningstransaktioner, intern rapportering och rapportering till myndigheter.

Den senaste informationen som krävs för beslutsfattande
– alltid nära till hands!

Låt oss ta hand om rapporter, beräkningar, analyser och bokslut så att din lokala personal kan spara värdefull tid. På så sätt har du alltid tillgång till pålitlig information närhelst du behöver den. Vi använder modern teknik för att anpassa informationen så att den passar dina behov på bästa sätt.

Ett skräddarsytt tjänstepaket för ditt företag

Få tillgång till de tjänster som just ditt företag behöver. Tack vare kompetent personal och verktyg i toppklass kommer ditt företags ekonomiska processer att fungera lätt och smidigt och enligt de uppsatta målen. Vi kan hjälpa dig att nå dina verksamhetsmål på engelska, finska och svenska.

Länkar


» Nå dina internationella mål