WaBuCo
Kansainvälisen liiketoiminnan osaaja

Helpottakaa kansainvälisen liiketoiminnan ja raportoinnin haasteita.  gogogo


Sähköisen taloushallinnon asiantuntija

Tehostakaa sähköistämisprosessia, helpottakaa projektinhallintaa ja nopeuttakaa toteutusta.  gogogo


Johdon raportoinnin tuki

Seuratkaa ja ennustakaa entistä tehokkaammin yrityksenne tunnuslukuja.  gogogo
Vuosilomalain muutokset koskevat vuosiloman siirtämistä sairauden takia ja perhevapaisiin liittyviä vähennyksiä.

Työntekijän sairastuessa vuosiloman aikana on oikeus vuosiloman siirtämiseen kuuden omavastuupäivän jälkeen. Karenssipäivät koskevat vain yli 24 päivän pituista vuosilomaa, joten omavastuusta huolimatta työntekijä saa neljän viikon vuosiloman. Sairausajan karenssi astui voimaan 1.4.2016. Täydet kuusi karenssipäivää voivat tulla sovellettavaksi, jos työntekijälle on kertynyt vähintään 30 arkipäivän mittainen vuosiloma. Sairausajalta pitää esittää lääkärintodistus viipymättä työnantajalle, jotta työntekijä voi siirtää vuosilomaa sairauden takia.

Muutos vaikuttaa 1.4.2016 tai sen jälkeen alkaviin äitiys-, isyys- tai vanhempainvapaisiin. Työntekijän äitiys- / isyys- ja vanhempainvapaan lomaoikeutta kertyy enintään 6 kuukauden ajalta (156 arkipäivältä). Jos perhevapaalle jäi 31.3.2016, kertyvät lomapäivät koko vapaan ajalta (lukuun ottamatta hoitovapaata). Mikäli perhevapaalle jäi 1.4.2016 tai sen jälkeen, kertyy lomapäiviä korkeintaan kuuden kuukauden ajalta.

Työnantajalle maksettavaa vuosilomakustannuskorvausta on pienennetty siten, että korvausta maksetaan vain lakisääteisen vuosiloman ajalta.
FacebookTwitter
AAA logo 2017 FI
Menestyjat 2017 rgb FI